21 Grams - gruppen

Referenser


Uppsala Bokbinderi är ett partibokbinderi som använder PostSort. 2003 utökade de sin verksamhet med adressering. De började med att installera adressering som en ’off-line’ lösning. Sedan dess har de kompletterat för att även kunna producera direkt i en klammerlinje.

” Efter KC DATAs presentation slutade vi leta leverantörer. De hade en bra presentation och kunde erbjuda den support vi behövde. Våra förväntningar har absolut infriats. Vi trodde inte att det skulle vara så enkelt men det var bättre än förväntan.
Vi blir alltid väldigt bra bemötta hos KC DATA. Söker vi dom ringer de upp och allt löser sig snabbt. När vi står med en produktion och behöver deras hjälp löses problemet, oftast inom en timme. Det som är bra med support via fjärrstyrning är att man slipper hålla på med problem som man inte förstår, utan de kan istället visa på skärmen samtidigt som vi pratar i telefon. Vi upplever KC DATA som seriösa och professionella - ingen chansar. Det är alltid trevligt att ringa och vi kan även ringa om saker som de egentligen inte har något att göra med och få stöd. Vi rekommenderar PostSort till andra företag och ger KC DATA och deras produkter riktigt höga betyg.”

Uppsala Bokbinderi
Referens: Jonas Wallner
Tel: 018-12 60 90
E-post:


Lundeby & Co Bokbinderi AS är stationerade i Norge och har i huvudsak tryckerier som kunder.
Företaget är ett bokbinderi med verksamhet inom packning- och plastinpackning av bl a tidskrifter, veckotidningar och årsredovisningar. Lundeby & Co Bokbinderi har sju PostSort produktionsanläggningar.

”Vi valde KC DATA för priset och deras ”goa” referenser. De erbjöd även konvertering för adressfiler, dv s etiketten blev lagd som vi ville, vilket innebär mindre arbete för våra operatörer. Kaj Christensen är en väldigt viktig programmerare och de levererar lösningar som är stabila och fungerar. Vi ser på KC DATA som professionella och strukturerade och rekommenderar deras produkter till andra. ”

Lundeby & Co Bokbinderi AS
Referens: Helge Lundeby
Tel: +47 69 89 86 00
www.lundeby.no


Bertex AB i Helsingborg har nio stycken PostSort produktionsanläggningar. Företaget är ett distributionsföretag som arbetar med singelinplastning, adressering och ibladning av trycksaker.

Vi valde PostSort för att vi behövde en stor och seriös leverantör inom postsortering. Våra förväntningar har infriats och de problem som har varit har blivit snabbt och effektivt lösta. Vi blir alltid mycket bra bemötta och vi får snabba besked och snabb hjälp. Vi upplever KC DATA som väldigt professionella i förhållande till andra bolag inom samma område som vi haft kontakt med. De är även väldigt seriösa, väldigt snabba och inte så ”stelbenta”. Vi rekommenderar PostSort till andra företag inom samma bransch. Hela systemet fungerar väldigt bra och uppfyller definitivt alla krav som vi har. Har vi några kundspecifika önskemål finns möjligheten att förändra. De ser till att lösa de önskemål, trots att PostSort är ett standardiserat program.

Bertex AB
Referens: Magnus Christoffersson
Tel: 042-12 07 46
www.bertex.se